Wie is wie

Ik ben Judith Verkerk, eigenaresse van De Hondenkapper in Jirnsum en een ervaren hondentrimster. In mijn kleinschalige trimsalon staat liefdevolle aandacht voor uw hond voorop. Mijn werkwijze pas ik zoveel mogelijk aan uw persoonlijke wensen en de behoeften van uw hond aan. U kunt bij mij terecht voor alle soorten vachtbehandelingen. Ik gebruik natuurlijke producten en neem ruim de tijd om het vertrouwen van uw hond te winnen en de trimbeurt een goede ervaring te laten zijn. Ik werk met veel plezier aan een mooi resultaat met respect voor de hond die ik op tafel heb staan. U en uw hond zijn van harte welkom voor een kennismaking.

trimsalon jirnsum  grou leeuwarden sneek heerenveen hond knippen plukken wassen trimmen kapper judith verkerk vacht vlo klit ontklitten scheren teek nagels knippen uitdunnen kammen uitwollen terrier maltezer boomer waterhond shih tzu terrier spaniel puppy

 

 

 

 

Gediplomeerd en vakkundig 

 

 Sinds 1992 ben ik gediplomeerd en heb in de afgelopen jaren in mijn vorige woonplaatsen Zwijndrecht en Almere ook eigen trimsalons gehad. 

 

Ik behandel grote en kleine honden, alle voorkomende rassen.